VANS N CANS

Ook tijdens POW! WOW! Rotterdam 2021 op zondag 12 september worden er weer voertuigen beschilderd door een selectie kunstenaars uit binnen uit buitenland. Na drie succesvolle edities van de 20 VANS 30 CANS expositie gaan we het dit keer alleen een ietsje anders doen. Welkom bij VANS & CANS!

Vele prachtige busjes en campers reden er na de eerste drie edities van ons terrein af. Zoveel inmiddels, dat er vorig jaar een hele aanvullende expositie op het festival te vinden was, met voertuigen van deelnemers uit voorgaande jaren. Daar kijken we met plezier en trots op terug, maar we gaan niet op onze lauweren rusten. Om de kunstenaars en onszelf uit te blijven dagen, zijn we dit jaar op zoek naar de meest bijzondere voertuigen om te beschilderen! Heb jij een hijskraan, vrachtwagen, graafmachine, limousine, monster truck of een ander bijzonder voertuig dat je gratis wil laten beschilderen door een gerenommeerd kunstenaar? Dan zijn we op zoek naar jou en je voertuig!


Woon jij in Nederland en beschik je over een bijzonder voertuig dat je graag als canvas mee wilt laten doen? Vul het formulier hieronder in. Indien wij jouw vehikel matchen met een toepasselijke kunstenaar die hier de nodige creatieve vrijheid op loslaten kan, nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

UPDATE: De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. We hebben een selectie mooie voertuigen klaar staan. Tot in september!