Kaart van het festivalterrein

Download de kaart als een fancy pdf (3MB)

Locatie

POW! WOW! Rotterdam vindt dit jaar plein in het park op het Afrikaanderplein in Rotterdam. Althans, daar is ons festivalterrein. In de omliggende wijk, de Afrikaanderwijk, is de meeste street art te vinden.

Hoe kom je bij ons?

We dwingen je niet, maar het makkelijkst is om met het openbaar vervoer af te reizen naar POW! WOW! Rotterdam. Vanaf het centraal station (NS) van Rotterdam op verschillende manieren:

Vanaf Rotterdam Centraal Station (NS) en/of metrostation Rijnhaven (RET)

Neem RET Metrolijn D (richting De Akkers) of E (richting Slinge) en stap uit bij metrostation Rijnhaven. Vanaf daar is het Afrikaanderplein slechts 9 minuten lopen. Steek de Hillelaan over richting de Brede Hilledijk maar steek daar ook meteen weer over richting de sign waarop ‘Welkom In De Afrikaanderwijk’ te lezen valt. Een warmer welkom is er niet. Steek het muurtje over via de trap en vervolg je weg op de Hillelaan. Neem een flauwe bocht naar links, de Pretorialaan op. Loop door tot je bij een oversteek komt en aan je linkerhand vind je het Afrikaanderpark.

Vanaf station Rotterdam-Zuid (NS)

Vanaf station Rotterdam-Zuid is het ongeveer 11 minuten lopen naar het festivalterrein op het Afrikaanderplein. Verlaat het station links via de Rosebrug en steek dan over richting de Stoomtramweg. Eenmaal aangekomen bij het Spoorweghavenplein doorkruis je het park en steek je daarna de Laan Op Zuid over, de Paul Krugerstraat in. Na ongeveer 250 meter vindt je het Afrikaanderpark aan je linkerhand.

Vanaf metrostation Maashaven (RET)

Vanaf metrostation Maashaven is het ongeveer 10 minuten lopen naar het festivalterrein op het Afrikaanderplein. Loop vanaf de uitgang in oostelijke richting en steek de Maasthaven Oostzijde over de Putselaan op. Ga naar 450 meter links op de rotonde, de Pretorialaan in. Na 50 meter vind je het Afrikaanderpark aan je rechterhand.

Met de auto:

Met de auto komen kan natuurlijk ook. We adviseren je te parkeren in een van de volgende parkeergarages; Parkeergarage Boulevard Zuid, Parkeergarage Colosseumweg, Parkeergarage Laan Op Zuid. Deze parkeergarages liggen allemaal in de nabije omgeving van het festivalterrein in het Afrikaanderpark. Check zelf de openingstijden

Met de fiets

Bij de ingang van het Afrikaanderpark is een gratis fietsenstalling beschikbaar.