Kaart van het festivalterrein

Download de kaart als een fancy pdf 🖨

Locatie

Op 13 september worden de muurschilderingen van POW! WOW! Rotterdam afgerond, en zijn wij te vinden voor informatie, een hapje en een drankje in het park aan het Afrikaanderplein. We hopen dat je op die dag daar met ons de afronding mee wilt komen vieren, of anders op een later tijdstip de buurt bezoekt. In de omliggende wijk, de Afrikaanderwijk, is de meeste street art te vinden, en zal daar de komende jaren ook te zien blijven.

Hoe kom je bij ons?

Vanwege het coronavirus verzoeken we je met de fiets te komen. Mocht dat voor jou niet mogelijk zijn, dan zijn er de volgende opties. Kom je toch met het openbaar vervoer, houd je dan svp aan de veiligheidsvoorschriften van de vervoerder.

Vanaf Rotterdam Centraal Station (NS) en/of metrostation Rijnhaven (RET)

Neem RET Metrolijn D (richting De Akkers) of E (richting Slinge) en stap uit bij metrostation Rijnhaven. Vanaf daar is het Afrikaanderplein slechts 9 minuten lopen. Steek de Hillelaan over richting de Brede Hilledijk maar steek daar ook meteen weer over richting de sign waarop ‘Welkom In De Afrikaanderwijk’ te lezen valt. Een warmer welkom is er niet. Steek het muurtje over via de trap en vervolg je weg op de Hillelaan. Neem een flauwe bocht naar links, de Pretorialaan op. Loop door tot je bij een oversteek komt en aan je linkerhand vind je het Afrikaanderpark.

Vanaf station Rotterdam-Zuid (NS)

Vanaf station Rotterdam-Zuid is het ongeveer 11 minuten lopen naar het festivalterrein op het Afrikaanderplein. Verlaat het station links via de Rosebrug en steek dan over richting de Stoomtramweg. Eenmaal aangekomen bij het Spoorweghavenplein doorkruis je het park en steek je daarna de Laan Op Zuid over, de Paul Krugerstraat in. Na ongeveer 250 meter vindt je het Afrikaanderpark aan je linkerhand.

Vanaf metrostation Maashaven (RET)

Vanaf metrostation Maashaven is het ongeveer 10 minuten lopen naar het festivalterrein op het Afrikaanderplein. Loop vanaf de uitgang in oostelijke richting en steek de Maasthaven Oostzijde over de Putselaan op. Ga naar 450 meter links op de rotonde, de Pretorialaan in. Na 50 meter vind je het Afrikaanderpark aan je rechterhand.

Met de auto:

Met de auto komen kan natuurlijk ook. We adviseren je te parkeren in een van de volgende parkeergarages; Parkeergarage Boulevard Zuid, Parkeergarage Colosseumweg, Parkeergarage Laan Op Zuid. Deze parkeergarages liggen allemaal in de nabije omgeving van het festivalterrein in het Afrikaanderpark. Check zelf de openingstijden

Met de fiets

Bij de ingang van het Afrikaanderpark is een gratis fietsenstalling beschikbaar.