FAQ

Frequently Asked Questions

Hoeveel kost het om POW! WOW! Rotterdam te bezoeken?
Helemaal niks. Jij en al je vrienden zijn van harte welkom op het festival, om alle kunst en de 20 VANS 30 CANS show gratis te bezoeken.

Echt?
Echt.

Mag ik ook mijn eigen eten en drinken meenemen?
Je mag drinkpakjes voor kinderen meenemen, snacks en boterhammen. Als je uitgebreider wilt eten, verwijzen we je naar ons geweldige food court, waar je heerlijk eten en drinken kan kopen.

Maar ik volg een specifiek dieet.
Geen probleem. Er zijn diverse opties aanwezig, en daar zit voor iedereen iets smakelijks bij.

Hoe betaal ik daar dan voor?
Je kan alles op het festival met je pinpas betalen.

Nemen jullie ook cash aan?
Nee, sorry.

Hebben jullie ook merchandise?
Ja, een pop-ups shop met alle beschikbare merchandise van het festival vind je op het festivalterrein. Als het op is, is het op, dus aarzel niet aan te schaffen wat je leuk vindt!

Een pop-up shop? Waar is dat dan?
Neem een kijkje op onze kaart, aan de rand van het park vind je op 13 september de pop-up shop!

Ik zie dat er ook tours gegeven worden. Waar gaan die naartoe dan?
Wandeltours met gids worden in de week van het festival gratis aangeboden en gaan langs elke muurschildering die op dat moment in het kader van het festival gemaakt wordt.

Wanneer zijn die tours dan?
Beschikbare tijden vind je hier.

En als er geen tijd beschikbaar meer is die voor mij uitkomt?
Niet getreurd! De tour (en vele andere street art tours door Rotterdam) is ook te lopen met behulp van de Rewriters app voor iOS en Android.

Daarnaast is het POW! WOW! Rotterdam Paspoort gratis beschikbaar bij alle partnerlocaties in de Afrikaanderwijk (te herkennen aan de ‘OFFICIAL PARTNER’ sticker op hun raam of deur). In dit handige boekje op zakformaat vind je een kaart met de locaties van alle nieuwe muurschilderingen, en achtergrondinformatie over de makers ervan.

Op zondag 13 september zorgen we bovendien dat er bij het Afrikaanderpark een exemplaar van het POW! WOW! Rotterdam Paspoort gratis voor je beschikbaar is. Daarnaast is de kaart met alle locaties vanaf nu al te downloaden en printen. Zo kun je dus altijd zelf een wandeling langs de kunstwerken maken met wie je wilt en wanneer het jou het beste uitkomt.

Dat klinkt allemaal geweldig?
Ja toch?

Ik dacht dat ik de vragen stelde.
Deed je ook. Heb je nog vragen over?

Nee! Zie je op het festival!
Zie je op het festival!