Corona maatregelen POW! WOW! festival

We zijn ongelofelijk blij dat POW! WOW! festival 2020 kan doorgaan. Dat kan echter alleen als wij ons aan de richtlijnen zoals opgesteld door het RIVM houden. Het festival zal er dus iets anders uitzien dan je van ons gewend bent.

We vragen hierbij om jullie begrip en medewerking in het opvolgen van de volgende maatregelen:

  • Kom alleen als je je niet ziek voelt. Heb je griep, keelpijn, droge hoest, neusverkoudheid, een loopneus, verlies van reuk en/of smaak, moet je veel niezen of ben je benauwd?  Dan vragen we je met klem thuis te blijven. 
  • Houd altijd 1,5 meter afstand tot alle mensen die niet tot je eigen huishouden behoren.
  • Volg de looproutes die op verschillende plekken uitgetekend zijn.
  • In het park mogen wij beperkt bezoekers gelijktijdig verwelkomen. Ook in de huizen met exposities geldt een maximum aantal personen die we gelijktijdig binnen kunnen laten. Overal geldt een verplichte afstand van 1,5 meter. Houd er rekening mee dat je soms even moet wachten voor je ergens naar binnen kan. 
  • Er is horeca beschikbaar in zowel het park als op diverse plekken in de wijk. Ook hier geldt de 1,5 meter afstand.
  • Alle betalingen verlopen contactloos met pin, cash is niet mogelijk.
  • Kom zoveel mogelijk met de fiets! We hebben hiervoor fietsenrekken bij het park staan.
  • Bij het betreden van het park, de huizen en toiletten verplichten wij onze bezoekers gebruik te maken van de hand sanitizers die hier staan. 
  • Bij het binnengaan van het park ga je akkoord met de huisregels en houd je je aan de regels opgesteld door het RIVM en de organisatie van POW!WOW! festival.

Op een later tijdstip de muurschilderingen bezoeken?

Kun je niet komen om één of meerdere redenen? Wees gerust! De muurschilderingen blijven de komende jaren staan, en de gidsen van Rewriters zullen ook na afloop van de festivalweek tours aan blijven bieden. De wandelroute, inclusief bijbehorende uitleg, is bovendien ook op eigen initiatief te lopen met behulp van de officiële Rewriters app voor iOS en Android.

Loop je de route op eigen houtje, ga dan alsjeblieft ook respectvol om met de wijkbewoners en houd rekening met de RIVM-adviezen wat betreft hun veiligheid en gezondheid en die van jezelf.